Sanaflex WPM 2 hydroizolácia - 16kg

Kód: 22058
Neohodnotené
Značka: STACHEMA CZ
€70,51 €58,76 bez DPH
Skladom u dodávateľa
WPM 2 je jednozložková, vysoko flexibilná cementovo-polymérová hydroizolačná stierka na použitie v exteriéri a interiéri. Vhodný aj na problematické podklady (sadrokartón, drevotrieskové a OSB dosky, pórobetón atď.). Na vytvorenie úplnej izolácie bazénov, terás, balkónov atď. Je odolný voči chemickým rozmrazovacím prostriedkom. Nestráca pružnosť ani v mrazivých podmienkach (do -20 °C). Dokáže preklenúť pôvodné trhliny a novovzniknuté trhliny v podklade až do šírky 0,75 mm.

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

WPM 2 je jednozložková, vysoko flexibilná cementovo-polymérová hydroizolačná stierka na použitie v exteriéri a interiéri. Vhodný aj na problematické podklady (sadrokartón, drevotrieskové a OSB dosky, pórobetón atď.). Na vytvorenie úplnej izolácie bazénov, terás, balkónov atď. Je odolný voči chemickým rozmrazovacím prostriedkom. Nestráca pružnosť ani v mrazivých podmienkach (do -20 °C). Dokáže preklenúť pôvodné trhliny a novovzniknuté trhliny v podklade až do šírky 0,75 mm. Chráni substrát pred karbonizáciou. Nie je vhodný na pojazdné plochy a ako konečná povrchová úprava.
Popis produktu
Hydroizolačná stierka Stachema SANAFLEX WPM 2 je určená na použitie pod obklady a dlažby v interiéri aj exteriéri.
Technické údaje hydroizolačnej stierky:

spotreba: 1,4 kg/m2/1mm hrúbky
balenie: 16 kg
Opis a použitie hydroizolačnej stierky:
Hydroizolačná stierka Stachema SANAFLEX WPM 2 je jednozložková vysoko flexibilná cementovo-polymérová hydroizolačná stierka určená na vonkajšie a vnútorné použitie. Je vhodný aj na problematické podklady (sadrokartón, drevotrieskové a OSB dosky, pórobetón atď.). Používa sa aj na vytvorenie úplnej izolácie bazénov, terás, balkónov atď. Je odolný voči chemickým rozmrazovacím prostriedkom. Nestráca pružnosť ani v mrazivých podmienkach (do -20 oC). Dokáže preklenúť pôvodné trhliny a novovzniknuté trhliny v podklade až do šírky 0,75 mm. Chráni substrát pred karbonizáciou. Nie je vhodný na použitie na šmykľavé povrchy a ako konečná povrchová úprava.

- prvá vrstva 1,4 kg/m2/1 mm
- plná vrstva 2,8 kg/m2/1 mm

Pred hydroizolačným náterom je potrebné vykonať penetračný náter akrylátovým základným náterom, napr. PENECO alebo PENECO NANO. Penetráciu je potrebné nechať dôkladne vyschnúť (min. 12 hodín).
Pri pokládke práškovej dlažby (unixin grip) sa musí hydroizolácia nechať 2-3 týždne dôkladne vyschnúť! Ak je podklad mokrý, môžu sa na povrchu objaviť škvrny a pri nedodržaní technologického postupu sa reklamácia zamietne! Ak chcete získať viac informácií, kontaktujte nás.

Dodatočné parametre

Kategória: Farby a laky
Hmotnosť: 18 kg

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: