UNIXIN S4

Kód: 106567 102731 102740 102732 Zvoľte variant
Neohodnotené
€10,28 €6,48 €187,94 €81,52 od €6,48 €8,57 bez DPH €5,40 bez DPH €156,62 bez DPH €67,93 bez DPH od €5,40 bez DPH
Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Unikátne gumové jednostranné kontaktné lepidlo, osvedčené najmä na koberce, trvalo priľnavé, neobsahuje toluén ani cyklohexán. Vynikajúca priľnavosť k PE fóliám a polyolefinickým poťahom. Unixin S4 sa používa ako kontaktné lepidlo na jednostranné alebo obojstranné kontaktné lepenie podlahových krytín. Je vhodný najmä na lepenie kobercov, ale aj PVC podlahových krytín alebo antistatických PVC podlahových krytín lepených na medené pásky. Toto lepidlo je vhodné aj na upevnenie zvukovoizolačnej vrstvy pod plávajúcou podlahou. Na fixačné lepenie sa používa jednostranná aplikácia na podlahu a lepiaca vrstva je trvalo priľnavá aj po úplnom zaschnutí. Unixin S4 sa používa aj na lepenie čalúnnických materiálov (PUR pena, látky, penový polystyrén, drevo), nanáša sa štetcom.

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

Unikátne gumové jednostranné kontaktné lepidlo, osvedčené najmä na koberce, trvalo priľnavé, neobsahuje toluén ani cyklohexán. Vynikajúca priľnavosť k PE fóliám a polyolefinickým poťahom.
Unixin S4 sa používa ako kontaktné lepidlo na jednostranné alebo obojstranné kontaktné lepenie podlahových krytín. Je vhodný najmä na lepenie kobercov, ale aj PVC podlahových krytín alebo antistatických PVC podlahových krytín lepených na medené pásky. Toto lepidlo je vhodné aj na upevnenie zvukovoizolačnej vrstvy pod plávajúcou podlahou. Na fixačné lepenie sa používa jednostranná aplikácia na podlahu a lepiaca vrstva je trvalo priľnavá aj po úplnom zaschnutí. Unixin S4 sa používa aj na lepenie čalúnnických materiálov (PUR pena, látky, penový polystyrén, drevo), nanáša sa štetcom. Toto lepidlo možno použiť aj na lepenie PE a PP fólií. Lepený spoj odoláva vlhkosti, ale nie je určený na trvalý kontakt s vodou.
NÁVOD NA POUŽITIE:
Podlahy:
Pred aplikáciou lepidla musí byť podklad rovný, vyzretý, suchý, zbavený prachu a mastných nečistôt a musí spĺňať požiadavky ČSN 74 4505. Na jeden alebo oba suché, očistené a odmastené lepené povrchy naneste tenkú vrstvu lepidla pomocou stierky alebo štetca. Nechajte ho schnúť približne 7-12 minút a potom zlepte zlepené plochy. Pri lepení PVC podlahy musí byť lepidlo veľmi dobre vytvrdnuté (minimálne 20 minút). Čalúnenie: oba lepené materiály musia byť čisté a suché (bez mastnoty a prachu). Na bežné spoje stačí jednostranná aplikácia, na spoje s vyššími požiadavkami na pevnosť je vhodná obojstranná aplikácia lepidla. Po nanesení lepidla sa nechá 7-12 minút pôsobiť vzduch a potom sa lepené povrchy kontaktne zlepia. Spoj dosiahne maximálnu pevnosť po 24 hodinách. Unixin S4 sa zvyčajne neriedi. Ak je potrebné riedenie, možno použiť riedidlo Robinol.
Spotreba: 0,15 - 0,30 l/m2
- Čas otvorenia: min. 4 hodiny, čas schnutia: cca 7-12 minút.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: