NaturOut Riečne okruhliaky 4/8mm 20kg

Kód: 28362 28697 28830 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: STACHEMA CZ
€7,73 €6,44 bez DPH
Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Zvoľte variant
Odtieň
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Vodotesný a paropriepustný systém určený na povrchovú úpravu súdržných vonkajších povrchov. Kamenný koberec má vysokú estetickú hodnotu, dlhú životnosť a jednoduchú údržbu. Systém NaturOut sa skladá z prírodného triedeného kameniva a špeciálneho spojiva. Na prípravu podkladu sa používa NaturOut primer SET alebo NaturOut primer SET non-absorbent.

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

Vodotesný a paropriepustný systém určený na povrchovú úpravu súdržných vonkajších povrchov. Kamenný koberec má vysokú estetickú hodnotu, dlhú životnosť a jednoduchú údržbu. Systém NaturOut sa skladá z prírodného triedeného kameniva a špeciálneho spojiva. NaturOut je podlahový systém s jednoduchou údržbou, ktorý sa dá vysávať (mokro alebo sucho), zametať a vytierať. Veľkosť kameniva pre vonkajšie podlahy je 4-8 mm. Odporúčaná vrstva kameniva v exteriéri je 15 mm. Pre zvislé povrchy a stropy si vyberte systém NaturWall.
KOMPLETNÝ VZORKOVNÍK NATUR STONE
Na prípravu podkladu sa používa NaturOut primer SET alebo NaturOut primer SET non-absorbent. V prípade podkladov, ktoré je potrebné chrániť pred presakovaním vlhkosti (balkóny, ploché strechy atď.), sa pred pokládkou používa hydroizolácia SANAFLEX WPM Duo. Balenie 20 kg kamienkov predstavuje 1 m2
- Tento vzor je čisto referenčný a reprodukcia tlače sa môže líšiť od skutočného vzhľadu. Z dôvodu použitia prírodných materiálov sú možné mierne odchýlky v odtieni kameniva
- SANAFLEX WPM Duo sa dodáva výlučne ako hydroizolácia pod kamenný koberec! Hydroizolácia na báze gumového asfaltu sa v rámci tohto systému nesmie používať!! V opačnom prípade sa na výrobok nevzťahuje záruka!!
Pracovný postup:
Zložku A a zložku B dôkladne premiešajte a pridajte do vedra s pripraveným a správne odváženým kamenivom. Správny pomer zaručí kvalitný výsledok. Všetko sa dôkladne premieša s kamenivom pomocou miešacej vrtule na vŕtačke. Miešajte aspoň 2 minúty, aby sa zmes dôkladne premiešala. Pomocou nerezového hladidla sa potom na vopred pripravený betónový alebo inak spevnený povrch (betón, asfalt, dlažba alebo kameň) nanesie 15 mm vrstva. Po každom druhom naťahovaní umyte hladidlo prípravkom C 6000 alebo LEAQUID 5, aby sa zabránilo prilepeniu kamienkov na hladidlo alebo ich vyskočeniu. Čas spracovania je 30 minút pri 20 stupňoch Celzia, pri vyšších teplotách sa čas spracovania skracuje, pri nižších teplotách sa predlžuje.
Neviete, čo robiť?
Bojíte sa položiť? Máme pre vás dve riešenia. Pokládka vlastnej dlažby s našou pomocou, kde vám poskytneme pracovný návod - krok za krokom na našej webovej stránke alebo profesionálna pokládka systému NATURAL STONE. Spolupracujeme s realizačnou spoločnosťou, ktorá sa inštaláciou týchto systémov zaoberá už niekoľko rokov a môže vám túto možnosť ponúknuť. Inštaláciu môžeme zabezpečiť v celej krajine. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať na info@upepanka.cz alebo použite naše kontaktné formuláre.
Príklad množstva materiálu potrebného na vytvorenie 1 m2 plochy NATUROUT:
Na vytvorenie tohto systému je potrebných minimálne 1,73 kg penetračného náteru NATUROUT SET (pre savý alebo nesavý materiál). Okrem toho je potrebný NATUROUT binder SET 1 kg a NATUROUT pebbles 20 kg (odtieň podľa vášho výberu).

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: