FLOOREPOX Epoxidový náter 5kg

Kód: 22667 22668 29982 22683 22684 Zvoľte variant
Neohodnotené
€166,41 €138,68 bez DPH
Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Zvoľte variant
Odtieň
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dvojzložkový epoxidový záťažový náter bez rozpúšťadiel, systém bez rozpúšťadiel. Na napäťové nátery stavebných prvkov, muriva, najmä na nátery betónových podkladov. Vytvára vysoko lesklý povrch. Povlak dokonale kopíruje povrch (vrátane jeho nerovností). Systém sa vyznačuje vynikajúcou priľnavosťou k cementovým podkladom, nízkym zápachom a vynikajúcou chemickou a mechanickou odolnosťou.

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

Dvojzložkový epoxidový záťažový náter bez rozpúšťadiel, systém bez rozpúšťadiel. Na napäťové nátery stavebných prvkov, muriva, najmä na nátery betónových podkladov. Vytvára vysoko lesklý povrch. Povlak dokonale kopíruje povrch (vrátane jeho nerovností). Systém sa vyznačuje vynikajúcou priľnavosťou k cementovým podkladom, nízkym zápachom a vynikajúcou chemickou a mechanickou odolnosťou.
POUŽÍVAJTE
hmotnostný pomer objemový pomer zložka A : zložka B 100 : 27 100 : 43
OBCHOD
2,5 až 3 m2 /kg, t. j. spotreba 420 g až 325 g m2 pri hrúbke vrstvy 250 µm
- Praktická spotreba závisí od špecifickosti a hrubosti substrátu.
POUŽITIE
Na napäťové nátery stavebných prvkov, muriva, najmä na nátery betónových podkladov. Povlak kopíruje profil povrchu (vrátane jeho nerovností). Pre optimálnu kvalitu náteru preto odporúčame aplikáciu na rovné povrchy bez defektov. Vytvára lesklý povrch. Na dosiahnutie protišmykového povrchu odporúčame použiť kremenný piesok. Izolačný náter IZOLAK sa používa ako základný náter rovnakej špecifikácie. Dočasne odolný voči ropným produktom. Na hydroizoláciu bazénov, nádrží, rybníkov a záchytných vaní. Zloženie sa nesmie pred aplikáciou riediť pridaním rozpúšťadla alebo riedidla. Systém sa vyznačuje vynikajúcou priľnavosťou k cementovým podkladom, nízkym zápachom a vynikajúcou chemickou a mechanickou odolnosťou. Použitie materiálu je jednoduché.
- Dodáva sa ako SET s tužidlom v 5 kg balení v rôznych odtieňoch
PRÍPRAVA POVRCHU
Kovový povrch: musí byť suchý, bez nečistôt, korózie a mastnoty. Oceľ sa odporúča najprv natrieť vhodným antikoróznym náterom (najlepšie SINEPOX S 2300 alebo SINEPOX S 2300 HB).
Drevo: musí byť čisté, suché, zbavené živíc a ošetrené základným náterom, napríklad PENECO. Rovnovážny obsah vlhkosti dreva 8 - 12 %.
Betónový podklad: musí byť suchý, súdržný a zbavený prachu, mastnoty a iných nečistôt brúsením alebo otryskávaním. Substrát musí byť zrelý, minimálne 28 dní. Zvyšková objemová vlhkosť musí byť maximálne 4 %. Minimálna pevnosť v roztrhnutí 1,5 N/mm2 .
Teplota podkladu: minimálne 15 °C a aspoň 3 °C nad rosným bodom. Nevytvrdnutú kompozíciu možno z povrchu nástroja zmyť acetónom.
POMÔCKY NA APLIKÁCIU
Štetec, krátkovlasý valček, hladidlo. Striekanie: striekacie zariadenie SUPER FINISH 31 + TEMP SPRAY (Wagner) (podmienky aplikácie: teplota predhriatia 50-55 °C, tlak vzduchu 2 bary, tlak čerpadla 180-200 barov). Ďalšie informácie vám poskytne váš dodávateľ alebo výrobca.
REPRODUKCIA
Príprava zmesi: Optimálna teplota oboch zložiek pred spracovaním je 15 - 20 °C. FLOOREPOX, zložka A sa najprv dôkladne premieša, aby sa všetky usadené plnivá dostali na hladinu. Do farby pridajte zložku B podľa pomeru tónovania a dôkladne premiešajte (pozor, aby ste ju nešľahali), napr. elektrickou vŕtačkou s nástavcom.
FUNKCIE
Spracovateľnosť : 15-20 minút pri 20 °C Hrúbka náteru: 250-500 µm Odporúčaná najnižšia teplota spracovania: 15 °C a 3 °C nad rosným bodom Relatívna vlhkosť: max. 80 % Prelakovateľnosť: 16-24 hodín pri 20 °C Čas vytvrdzovania pre chôdzu : 24 hodín pri 20 °C Úplné vytvrdnutie: 7 dní pri 20 °C Až po tomto čase možno náter vystaviť plnému prevádzkovému zaťaženiu.
APLIKÁCIE:
FLOOREPOX sa nanáša plastovými alebo oceľovými stierkami, valčekom alebo striekaním. Spracovateľnosť zmesi je približne 15 minút v závislosti od podmienok a množstva miešania, v závislosti od zmesi s tužidlom AN 2609. Preto si pripravte len také množstvo, ktoré dokážete spracovať. Počas aplikácie je potrebné zabezpečiť také teplotné podmienky, aby sa na povrchu natieraného objektu nezrážala vlhkosť (rosný bod). Primerané vetranie zabráni vzniku kyslých plynov a výparov (napr. CO2 ), ktoré môžu reagovať s tvrdidlom a zabrániť dokonalému vytvrdnutiu materiálu. Počas aplikácie odporúčame priebežne merať rosný bod DT pri hraničných hodnotách.
NÁTEROVÝ SYSTÉM
Minerálne povrchy, omietky, murivo, betón:
Penetrácia 1x s jedným z nasledujúcich variantov: a) IZOLAK Spotreba 200 g/m2 podľa špecifickosti substrátu b) CHS-Epoxy 474/T 0492 so spotrebou 200 g/m2 podľa špecifickosti substrátu. Technologická prestávka 24 hodín pri 20 °C a dostatočná cirkulácia vzduchu.
Vrchný náter - 1-2x FLOOREPOX. Hrúbka každej vrstvy 250 µm. Spotreba 325 g/m2 . Každú vrstvu naneste po 16-24 hodinách. Jedna vrstva - pre normálne zaťaženie. Na miesta vystavené vysokému namáhaniu, kondenzácii alebo ponoreniu naneste vrstvu 500 µm (dve vrstvy)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: