Lignofix Polyuretánový lak na parkety

Kód: 22197 22190 22196 22193 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: STACHEMA CZ
€40,56 €14,53 €44,65 €15,46 od €14,53 €33,80 bez DPH €12,11 bez DPH €37,21 bez DPH €12,88 bez DPH od €12,11 bez DPH
Skladom u dodávateľa Skladom (>5 ks) Skladom u dodávateľa Skladom (>5 ks) Zvoľte variant
Odtieň
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Polyuretánový vodou riediteľný jednozložkový lak je určený na všetky drevené povrchy v interiéri, ako sú dvere, schody, nábytok a drevené obklady. Vďaka vysokej odolnosti proti oderu sa môže použiť na nátery drevených podláh (parkety atď.).

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

Polyuretánový vodou riediteľný jednozložkový lak je určený na všetky drevené povrchy v interiéri, ako sú dvere, schody, nábytok a drevené obklady. Vďaka vysokej odolnosti proti oderu sa môže použiť na nátery drevených podláh (parkety atď.). Lak je certifikovaný ako protišmykový za sucha aj za mokra. Výrobok je schválený na používanie na detských hračkách.
Farebné úpravy: bezfarebný matný, bezfarebný lesklý.
Príprava substrátu
Povrch podkladu musí byť dokonale čistý a suchý (maximálna vlhkosť dreva 12 %). Všetky staré nesúdržné nátery sa musia odstrániť, drevený povrch sa musí po rokoch dokonale prebrúsiť brúsnym papierom zrnitosti 100-120, zbaviť prachu, mastnoty a mechanických nečistôt. Rozliatu živicu vymyte nitroroztokom. V prípade neistoty si vopred vyskúšajte priľnavosť laku k starému náteru na malej vybrúsenej ploche. Na obrúsený povrch naneste lak a po 2 dňoch vytvrdzovania skontrolujte, či sa neodlupuje. Ak sa lak neodlupuje, naneste ho podľa pokynov.
Návod na použitie
Na drevený povrch naneste nezriedený lak. Po zaschnutí prvej vrstvy povrch prebrúste jemnou šmirgľovou handričkou, aby ste odstránili drobné drevené vlákna a dosiahli dokonalejší povrch. Potom naneste druhú vrstvu. Na ďalšie zvýšenie odolnosti proti oderu (napr. pri použití na drevených podlahách) odporúčame použiť tretiu vrstvu.
Teplotný rozsah použitia podkladu a okolia +5 až +25 °C. Počas aplikácie chráňte natreté plochy pred slnečným žiarením a pred dažďom, kým nezaschnú! Náter je možné prelakovať po 12 hodinách pri 20 °C a 65 % relatívnej vlhkosti. Natretý povrch je plne zaťažiteľný po 72 hodinách.
Riedenie
Dodáva sa v aplikačnej konzistencii, neriedi sa.
Spôsob aplikácie
Valček, štetec, sprej, ponor.
Kapacita
15 - 20 m2 /l v jednej vrstve.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: