GOREPOX NIVEL/PX710 epoxidová liata podlahovina

Kód: 22024 268120 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: STACHEMA CZ
€126,09 €213,77 od €126,09 €105,08 bez DPH €178,14 bez DPH od €105,08 bez DPH
Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dvojzložková epoxidová samonivelizačná podlahová hmota na báze vody bez rozpúšťadiel na podlahy s normálnym až stredným zaťažením, napr. občianska výstavba, garáže, sklady, priemyselné haly, potravinárske závody. Gorepox Nivel sa môže nanášať v hrúbkach do 5 mm. Je paropriepustný a možno ho aplikovať aj na podklady s vysokým obsahom vlhkosti.

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

Dvojzložková epoxidová samonivelizačná podlahová hmota na báze vody bez rozpúšťadiel na podlahy s normálnym až stredným zaťažením, napr. občianska výstavba, garáže, sklady, priemyselné haly, potravinárske závody. Gorepox Nivel sa môže nanášať v hrúbkach do 5 mm. Je paropriepustný a možno ho aplikovať aj na podklady s vysokým obsahom vlhkosti. Pred použitím odporúčame podklad natrieť základným náterom Gorepox. Má nízku úroveň zápachu a neobsahuje prchavé organické zlúčeniny (VOC).
- Štandardná sivá alebo odtieň RAL na požiadanie
- Dodáva sa v 10 kg balení ako sada (zložka A+B)
POUŽITIE:
Na výrobu chemicky a mechanicky odolných matných paropriepustných bezšvíkových podláh, najmä na betónových podkladoch v interiéri. Hrúbka aplikácie 5 mm. -
Vhodný na bežné občianske a vysoké priemyselné zaťaženie - Je paropriepustný a možno ho aplikovať aj na podklady s vysokou vlhkosťou. - Aplikácia materiálu je veľmi jednoduchá. - Nízke emisie, bez zápachu.
PRÍPRAVA POVRCHU: Betónový podklad musí byť súdržný a zbavený prachu, mastnoty a iných nečistôt. Pred nanesením samonivelizačnej liatej podlahovej hmoty GOREPOX NIVEL sa odporúča penetrovať betónový povrch prípravkom GOREPOX PENETRACE. Penetrácia spevňuje podklad a vytláča vzduch z povrchovej vrstvy. Penetračnú a samonivelačnú liatu podlahovú hmotu GOREPOX NIVEL možno nanášať aj na vlhké alebo mokré podklady, napr. na čerstvý betón starý už 24 hodín. - GOREPOX NIVEL možno aplikovať aj na podlahy z keramických dlaždíc. Pred vyliatím podlahy sa musia dlaždice vytrieť, odmastiť a podľa možnosti zdrsniť. -
Teplota podkladu: od 15 °C. - Nevytvrdnuté zloženie možno z povrchu nástroja zmyť vodou.
OBCHOD
0,28 - 0,20 m2 z 1 kg vystuženej zmesi, t. j. spotreba 3,5-5,3 kg/m2 (pri hrúbke suchej vrstvy 2-3 mm)
POUŽÍVAJTE
hmotnostný pomer zložky A : zložky B 100 : 10
POMÔCKY NA APLIKÁCIU
stierka na stavebné materiály, aplikačná stierka, prevzdušňovací valček
REPRODUKCIA
Príprava zmesi: Optimálna teplota oboch zložiek pred spracovaním je 20 ± 5 °C. Zložka A sa najprv dôkladne premieša, aby sa všetky usadené plnivá dostali do vztlaku. Do zložky A pridajte zložku B bez zvyšku a dôkladne miešajte aspoň 2-3 minúty, kým sa nevytvorí homogénna viskózna kvapalina. Na miešanie by sa mala používať elektrická vŕtačka (najlepšie pomalobežná) s vrtuľovým miešadlom, ručné miešanie s miešadlom nie je dostatočné. Pri miešaní obmedzte množstvo vzduchu primiešaného do zmesi. Pred aplikáciou zrieďte vytvrdnutú zmes vodou v množstve 1-5 % hmotnosti vytvrdnutej zmesi. Vodu dokonale vmiešajte do stuhnutej zmesi pomocou elektrickej vŕtačky s miešadlom.
Spracovateľnosť: 20-30 minút, najnižšia odporúčaná teplota spracovania: 15 °C, opätovná spracovateľnosť: 24 hodín pri 20 °C Vytvrdzovanie na chôdzu: 24 hodín pri 20 °C Úplné vytvrdnutie: 5-7 dní pri 20 °C Až po tomto čase môže byť podlaha vystavená plnému prevádzkovému zaťaženiu.
Pokládka samonivelizačnej liatej podlahy:
Vytvrdnutú zmes vylejte na spenenú betónovú podlahu a rozotrite ju hladidlom na hrúbku 2-5 mm. Do 10 minút po vyliatí a nanesení odstráňte vzduch pomocou odfukovacieho valca. Podľa potreby používajte špeciálne topánky na podpätku. Maximálna hrúbka jednej vrstvy samonivelačnej podlahy GOREPOX NIVEL je 5 mm. Nikdy neinštalujte GOREPOX NIVEL v hrubších vrstvách, celá aplikácia môže zlyhať! Samonivelizačnú podlahu GOREPOX NIVEL sa odporúča klásť na keramickú dlažbu v dvoch vrstvách s hrúbkou 2-3 mm, pričom druhá vrstva by sa mala naniesť 24 hodín po prvej vrstve. V závislosti od hĺbky škár bude podlaha pravdepodobne nadväzovať na škáry.
Výsledný vzhľad: matný, pre efektný vzhľad a jednotný odtieň odporúčame povrchovú úpravu GOREPOX M/G alebo lakovanie GOREPOX CLEAR M/G.
Údržba: povrch ošetrený náterovým systémom GOREPOX umývajte napr. len pramenitou vodou. Vyhnite sa čistiacim prostriedkom obsahujúcim organické a/alebo anorganické kyseliny (octová, mravčia, chlorovodíková, ...) a prostriedkom obsahujúcim abrazíva, ktoré môžu spôsobiť zmenu farby a možné narušenie laku.
NÁTEROVÝ SYSTÉM
Odporúčané zloženie náterového systému na betón:
- Penetrácia GOREPOX PENETRACE, technologická prestávka 6 hodín.
- Podlaha GOREPOX NIVEL, technologická prestávka 24 hodín.
- Farba GOREPOX M/G a/alebo transparentná farba GOREPOX CLEAR M/G.


Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: