SANATOP Likvid profi 1:9

Kód: 24403 77427 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: STACHEMA CZ
€15,46 €52,74 od €15,46 €12,88 bez DPH €43,95 bez DPH od €12,88 bez DPH
Skladom (3 ks) Skladom u dodávateľa Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
SANATOP LIKVID PROFI je profesionálna bezchlórová ochrana proti biologickým nečistotám. Zničí viac ako 99,99 % kontaminácie. Tekutý prípravok určený na odstraňovanie rias, plesní, machov a baktérií zo stavebných materiálov - stien, omietok, betónu, striech atď. Výrobok je určený na vonkajšie použitie. Zrieďte podľa pokynov. Riedenie: 1:9 - 1:19 vody

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

SANATOP LIKVID PROFI je profesionálna bezchlórová ochrana proti biologickým nečistotám. Zničí viac ako 99,99 % kontaminácie.

Rozsah použitia: tekutý prípravok určený na odstraňovanie rias, plesní, machov a baktérií zo stavebných materiálov - stien, omietok, betónu, striech atď. Výrobok je určený na vonkajšie použitie. Zrieďte podľa pokynov. Riedenie: 1:9 - 1:19 vodou.
Návod na použitie: používajte pri teplotách od +5 °C do +25 °C.
Postup 1 - Vhodný na použitie bez tlakovej vody alebo na vysoko kontaminovaných plochách /riedenie 1:9/
Pred aplikáciou neodstraňujte huby alebo riasy. Zriedený prípravok (1:9) naneste na suchý povrch. Rovnomerne naneste štetcom, valčekom alebo postrekovačom na štruktúru fasády. Nechajte ošetrovaný povrch dôkladne nasiaknuť prípravkom a nechajte ho pôsobiť 24 hodín. Potom mechanicky odstráňte biologické nečistoty (kefou namočenou v tomto prípravku alebo vysokotlakovým čističom). V prípade, že sa výrobok zmyje (pri použití vysokotlakového čistiaceho prostriedku), odporúča sa po zaschnutí povrchu naniesť výrobok na fasádu znova, aby sa zabezpečil preventívny účinok na približne 4
týždňov pred tým, ako sa ošetrený povrch prekryje fasádnou farbou alebo omietkou s prídavkom protiplesňovej ochrany - SANATOP PREVENT. Je možné použiť aj ochranu proti grafitu - BARBAKAN alebo iný hydrofóbny náter.
Postup 2 - Postup na použitie s tlakovou vodou alebo na menej kontaminovaných plochách /riedenie 1:19/
Pred aplikáciou odstráňte plesne a riasy tlakovou vodou (wap) alebo kefou - možno použiť aj vhodný tenzid. Vždy ho odstráňte, keď je mokrý, aby ste zabránili šíreniu spór do okolia. Nikdy neodstraňujte znečistenie bez použitia vody alebo čistiaceho prostriedku. Po umytí a vysušení podkladu naneste zriedený prípravok (1:19) na ošetrovaný povrch. Prípravok nechajte pôsobiť 24 hodín, aby sa na dezinfikovanom povrchu odstránili riasy, plesne a baktérie. Následne je možné povrch ošetriť preventívnym prípravkom proti riasam a plesniam alebo fasádnou farbou či omietkou s prídavkom protiplesňovej ochrany - SANATOP PREVENT. Pred nanesením fasádnej farby alebo omietky sa uistite, že nedôjde k narušeniu priľnavosti k podkladu. Výrobok nemá bieliaci účinok. Viditeľné zvyšky plesní alebo rias, ktoré neboli odstránené z fasády a boli ošetrené prípravkom podľa vyššie uvedených postupov, sú neaktívne.
Poznámka: Nemiešajte s inými výrobkami. Pri kontakte s lakovanými povrchmi vykonajte vopred skúšku na malej, prípadne skrytej ploche. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym používaním výrobku.
Výťažnosť: 1 liter koncentrátu = až 100 m2 pri 1 aplikácii a riedení 1:9; až 200 m2 pri 1 aplikácii a riedení 1:19.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: