SANATOP Likvid 1:4 - likvidácia rias

Kód: 127755 77756 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: STACHEMA CZ
€10,08 €36,07 od €10,08 €8,40 bez DPH €30,06 bez DPH od €8,40 bez DPH
Skladom (4 ks) Skladom (1 ks) Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
SANATOP LIKVID je profesionálna bezchlórová ochrana proti biologickým nečistotám. Zničí viac ako 99,99 % kontaminácie. Tekutý prípravok určený na odstraňovanie rias, plesní, machov a baktérií zo stavebných materiálov - stien, omietok, betónu, striech atď. Výrobok je určený na vonkajšie použitie. Riedenie: 1:4 s vodou.

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

SANATOP LIKVID je profesionálna bezchlórová ochrana proti biologickým nečistotám. Zničí viac ako 99,99 % kontaminácie.

Rozsah použitia: tekutý prípravok určený na odstraňovanie rias, plesní, machov a baktérií zo stavebných materiálov - stien, omietok, betónu, striech atď. Výrobok je určený na vonkajšie použitie. Zrieďte podľa pokynov.Riedenie: 1:4 s vodou.
Návod na použitie: používajte pri teplotách od +5 °C do +25 °C.
Postup: Pred aplikáciou neodstraňujte pleseň a riasy. Zriedený prípravok (1:4) naneste na suchý povrch.Rovnomerne naneste štetcom, valčekom alebo postrekovačom na štruktúru fasády. Nechajte ošetrovaný povrch dôkladne nasiaknuť prípravkom a nechajte ho pôsobiť 24 hodín. Potom mechanicky odstráňte biologické nečistoty (kefou namočenou v tomto prípravku alebo vysokotlakovým čističom). V prípade, že sa výrobok zmyje (pri použití vysokotlakového čističa), odporúča sa po zaschnutí povrchu opätovne naniesť výrobok na fasádu, aby sa zabezpečil preventívny účinok približne na 4 týždne, kým sa fasádna farba alebo omietka s prídavkom
protiplesňová ochrana - Sanatop PREVENT. Je možné použiť aj antigraffiti alebo iný hydrofóbny náter. Výrobok nemá bieliaci účinok. Viditeľné zvyšky plesní alebo rias, ktoré neboli odstránené z fasády a boli ošetrené prípravkom podľa vyššie uvedených postupov, sú neaktívne.
Poznámka: Nemiešajte s inými výrobkami. Pri kontakte s lakovanými povrchmi vykonajte vopred skúšku na malej, prípadne skrytej ploche. Výrobca nezodpovedá za škody spôsobené nesprávnym používaním výrobku.
Výťažnosť: 1 liter koncentrátu = až 50 m2 pri 1 aplikácii a riedení 1:4.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: