Lignofix Napúšťadlo

Kód: 22046 22047 22045 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: STACHEMA CZ
€42,66 €79,66 €7,97 od €7,97 €35,55 bez DPH €66,38 bez DPH €6,64 bez DPH od €6,64 bez DPH
Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Lignofix SPRAY má dlhodobý preventívny účinok proti drevokazným hubám, plesniam a drevokazným hubám, zjednocuje nasiakavosť podkladu a zvyšuje odolnosť drevených konštrukcií. Je určený na ochranu drevených prvkov a konštrukcií v interiéri a exteriéri bez priameho a trvalého kontaktu so zemou (napr. strešné konštrukcie, krovy, ploty, podlahy, obloženia balkónov a fasád, pergoly, záhradný nábytok, dvere...).

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis


Prevencia proti hubám, plesniam a drevokazným hubám

Lignofix SPRAY má dlhodobý preventívny účinok proti drevokazným hubám, plesniam a drevokazným hubám, zjednocuje nasiakavosť podkladu a zvyšuje odolnosť drevených konštrukcií. Je určený na ochranu drevených prvkov a konštrukcií v interiéri a exteriéri bez priameho a trvalého kontaktu so zemou (napr. strešné konštrukcie, krovy, ploty, podlahy, obloženia balkónov a fasád, pergoly, záhradný nábytok, dvere...). Odporúča sa pre náterový systém s Lignofix SILNOVRSTVÁ LAZURA a Lignofix EMAIL. Celkovo zlepšuje priľnavosť a trvanlivosť celého náteru. Nie je určený na použitie na drevo, ktoré prichádza do priameho kontaktu s potravinami, krmivami a pitnou vodou, ani na ošetrenie dreva na výrobu detského nábytku a hračiek. Chráni drevo pred poveternostnými vplyvmi a starnutím. Rýchlo schne.
Typové označenie podľa ČSN 49 0600-1: FB, P, B, 1, 2, 3, S.
Príprava substrátu a návod na použitie:
Vysušený povrch prírodného dreva musí byť zbavený nečistôt (prachu, pilín atď.). Starý náter sa musí úplne odstrániť. Tekuté rozpúšťadlo Lignofix môžete naniesť na povrch iba v 1 vrstve štetcom. Pred použitím premiešajte.
Na dosiahnutie účinnej ochrany je potrebných 150-200 ml impregnačného roztoku na 1 m2. Impregnovaný povrch dreva sa nesmie brúsiť. Po dôkladnom zaschnutí sa nanesie krycia vrstva, napr. Lignofix SILNOVRSTVÁ LAZURA alebo Lignofix EMAIL /EMAIL PROFI. Je možné použiť aj iné vodou riediteľné lazúry a vrchné nátery, napr. IMPRANAL alebo ECOLOR. Riedenie Dodáva sa v aplikačnej konzistencii, neriediť.
Spôsob aplikácie: štetec.
Výnos: 5 - 7 m2 /l.
Údržba: všetky nástroje po práci ihneď umyte vodou.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: