Lignofix I-Profi-OH

Kód: 22050 22049 22048 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: STACHEMA CZ
€55,58 €12,71 €8,58 od €8,58 €46,32 bez DPH €10,59 bez DPH €7,15 bez DPH od €7,15 bez DPH
Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Prípravok je určený na preventívnu ochranu už napadnutého vzácneho dreva a historických predmetov drevokazným hmyzom vrátane ich likvidácie. Lignofix I-Profi-OH je určený na preventívne ošetrenie dreva a materiálov na báze dreva proti drevokaznému hmyzu (tesársky chrobák, drevokazný hmyz) a na ošetrenie dreva už napadnutého drevokazným hmyzom v interiéroch - trieda ohrozenia 1,2 (strešné konštrukcie, obklady, schody, podlahy, okenné rámy atď.) a v exteriéri bez priameho a trvalého kontaktu so zemnou vlhkosťou a vodou - trieda nebezpečnosti 3 (strešné podhľady, drevené stavby, ploty, krovy atď.). Je vhodný na ochranu vzácneho dreva a historických predmetov.

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis


Preventívna ochrana už napadnutého vzácneho dreva a historických predmetov drevokazným hmyzom vrátane ich ničenia

Prípravok je určený na preventívnu ochranu už napadnutého vzácneho dreva a historických predmetov drevokazným hmyzom vrátane ich likvidácie. Lignofix I-Profi-OH je určený na preventívne ošetrenie dreva a materiálov na báze dreva proti drevokaznému hmyzu (tesársky chrobák, drevokazný hmyz) a na ošetrenie dreva už napadnutého drevokazným hmyzom v interiéroch - trieda ohrozenia 1,2 (strešné konštrukcie, obklady, schody, podlahy, okenné rámy atď.) a v exteriéri bez priameho a trvalého kontaktu so zemnou vlhkosťou a vodou - trieda nebezpečnosti 3 (strešné podhľady, drevené stavby, ploty, krovy atď.). Je vhodný na ochranu vzácneho dreva a historických predmetov. Výhodou je možnosť použitia aj pri teplotách okolia nižších ako +5 °C.
Návod na použitie:
Aplikačný roztok nerieďte! Nanášajte priamo na dokonale očistené drevo lakovaním, striekaním, polievaním alebo máčaním. Odporúčaný počet ošetrení: 1-2 krát podľa povrchu dreva (hrubo opracované 1x, hladké 2x). V exteriéri sa musí impregnovaný povrch po riadnom vyschnutí pokryť vhodným náterom zabraňujúcim vzniku trhlín. Pred nanesením ďalších náterov (laky, lazúry) sa odporúča čas schnutia 3 dni.
Doba ochrany:
V interiéri do konca životnosti budovy, v exteriéri sa odporúča kontrola po 10 rokoch.
Skladovanie:
Skladujte a prepravujte v pôvodných dokonale uzavretých obaloch pri teplote od 0 °C do +25 °C, na dobre vetranom mieste, mimo dosahu potravín, nápojov a krmív, tepla a zdrojov vznietenia. Výrobok nesmie zamrznúť. Použite ihneď po otvorení.
Záručná doba:
36 mesiacov od dátumu výroby pri dodržaní podmienok skladovania.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: