REPESIL - rozpúšťadlová hydrofobizácia

Kód: 71313 71257 71314 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: STACHEMA CZ
€12,10 €54,44 €105,81 od €12,10 €10,08 bez DPH €45,37 bez DPH €88,18 bez DPH od €10,08 bez DPH
Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Používa sa ako konečný vodoodpudivý náter na prírodný a umelý kameň (sochy, obklady fasád, kamenné stavby), strešné krytiny, všetky druhy omietok atď. Nevytvára lesklý povrch a nemení vzhľad materiálov. REPESIL vodoodpudivý prostriedok je určený na impregnáciu anorganických povrchov proti prenikaniu vody.

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

Používa sa ako konečný vodoodpudivý náter na prírodný a umelý kameň (sochy, obklady fasád, kamenné stavby), strešné krytiny, všetky druhy omietok atď. Nevytvára lesklý povrch a nemení vzhľad materiálov. REPESIL vodoodpudivý prostriedok je určený na impregnáciu anorganických povrchov proti prenikaniu vody. Dažďová voda spôsobuje znečistenie a deštrukciu stavebných materiálov tým, že do nich preniká, prináša so sebou nečistoty a postupne ich nasycuje soľami (sírany a siričitany). Rastúce kryštáliky týchto solí sú potom príčinou straty pevnosti stavebných materiálov a ich postupnej erózie, výkvetov týchto solí, špinavých škvŕn a celkového znečistenia.
- Riedenie: neriediť!
Aplikácia REPESILu merateľne nezvyšuje difúzny odpor. Rýchlo zasychá na všetkých neutrálnych a alkalických murovacích materiáloch, hydrofobizačný účinok sa dostaví len niekoľko hodín po jeho aplikácii. REPESIL je odolný voči teplotným zmenám, ultrafialovému žiareniu a exhalátom a ošetrený povrch nie je toxický. Nie je vhodný pre slané a vlhké stavebné materiály - v prípade pochybností sa poraďte s technikom spoločnosti!

Účinky
Oživuje stavebný materiál, zabraňuje prístupu vody aj do jeho trhlín širokých až 0,2 mm, výrazne predlžuje jeho životnosť
trvanlivosť, ktorá zabraňuje jeho znečisteniu.
Príprava substrátu
Ošetrené povrchy musia byť čisté, nemastné a suché. Nová omietka musí byť vyzretá (min. 28 dní). Odstráňte kôru, prach a nepriľnavé časti alebo farbu škrabkou, kefou, brúsením na súdržný podklad. Väčšie trhliny sa opravujú vyrovnávacou hmotou. Znečistené povrchy je najlepšie umývať tlakovou vodou. Neodporúča sa používať čistiace prostriedky. Pri ošetrovaní povrchov abrazívnymi prostriedkami sa odporúča následné tlakové umývanie. Po umytí sa musí povrch nechať 48 hodín vyschnúť.

Aplikácia
Čas schnutia závisí od klimatických podmienok, náter je suchý v priebehu niekoľkých hodín, hydrofóbny efekt sa za normálnych klimatických podmienok dostaví po dvoch hodinách. Po aplikácii chráňte pred dažďom počas 24 hodín.

Spôsob aplikácie
Valčekom, štetcom alebo sprejom - neriediť !!! Naneste maximálne dve vrstvy (môžu sa vytvoriť lesklé miesta).

Spotreba
V závislosti od typu podkladu, pórovitosti a savosti ošetrovanej plochy 0,2 - 1,0 l/m 2 , bežná spotreba 0,3 l/m 2 . Pri premaľovaní fasád na zvýšenie hydrofobicity (aplikácia na fasádne farby) je spotreba približne 0,1 l/m 2 . Skutočná spotreba sa musí určiť vopred na malej skúšobnej vzorke.




Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: