Ciranova Decking oil-terasový olej 2,5L

Kód: 24190 24196 24203 24188 211198 25819 24200 24189 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: CIRANOVA
€71,38 €59,48 bez DPH
Skladom (2 ks) Skladom (1 ks) Skladom (1 ks) Skladom (2 ks) Skladom (1 ks) Skladom (1 ks) Skladom (1 ks) Skladom (2 ks) Zvoľte variant
Odtieň
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Decking oil je impregnačný olej na ochranu a údržbu vonkajších drevených povrchov. Palubný olej obsahuje UV filter, ktorý spomaľuje zmenu farby dreva. Palubný olej poskytuje drevu ochranu pred dažďom a poveternostnými vplyvmi. Deckingový olej je vhodný na všetky drevené povrchy, vonkajší nábytok a sedenie. Pravidelné používanie oleja na palubovky zvyšuje odolnosť dreveného povrchu. Na výber je niekoľko odtieňov.

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

Decking oil je impregnačný olej na ochranu a údržbu vonkajších drevených povrchov. Palubný olej obsahuje UV filter, ktorý spomaľuje zmenu farby dreva. Palubný olej poskytuje drevu ochranu pred dažďom a poveternostnými vplyvmi. Palubný olej je vhodný na všetky drevené povrchy, vonkajší nábytok a terasy. Pravidelné používanie oleja na palubovky zvyšuje odolnosť dreveného povrchu.
Príprava
Drevo musí byť čisté a suché. Pred aplikáciou oleja na palubovky sa odporúča očistiť drevo prípravkom Woodcleaner Ciranova. Uistite sa, že sú odstránené všetky nečistoty.
Pokyny pre používateľov
Pred začatím práce obsah veľmi dobre premiešajte. Palubný olej nanášajte štetcom alebo podložkou v smere vlákien dreva. Nechajte olej niekoľko minút (asi 10-15 minút) vsiaknuť do dreva a potom nenasiaknutý olej rozotrite štetcom a prebytočný odstráňte. Dbajte na to, aby ste prebytočný olej odstránili do 30 minút od nanesenia oleja na drevený povrch. Naolejovaný povrch vyleštite bielou podložkou alebo handričkou. Ak je potrebná druhá vrstva, medzi prvou a druhou vrstvou musí byť prestávka najmenej 8 hodín pri teplote najmenej 20 °C. Ak má mať drevo potrebnú odolnosť, olej sa musí podľa návodu dôkladne vsiaknuť do dreva. Ak na záhradný nábytok nanesiete olej, prebytočný olej sa musí utrieť do sucha. Schnutie Po +/- 12 hodinách je mierne naklonené. Úplne vnímavý po +/- 24 hodinách. Schnutie a vytvrdzovanie je veľmi závislé od množstva použitého oleja, teploty a pohybu vzduchu.
Kapacita
-12 až 15 m 2 na liter v závislosti od druhu dreva.
Následná starostlivosť
Na predĺženie životnosti drevených povrchov sa odporúča opakovať aplikáciu Decking oil raz alebo dvakrát ročne na vodorovné povrchy. Premaľovanie ostatných povrchov sa opakuje podľa potreby, zvyčajne za 3 alebo viac rokov. Životnosť je do veľkej miery závislá od spracovania a poveternostných vplyvov podľa hlavných smerov.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: