FIXASIL M - Penetrácia pod silikát.farbu

Kód: 72986 79877 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: STACHEMA CZ
€20,28 €39,02 od €20,28 €16,90 bez DPH €32,52 bez DPH od €16,90 bez DPH
Skladom (1 ks) Skladom (1 ks) Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Silikátová penetrácia FIXASIL M je určená ako základný náter všetkých silikátových povrchov a vápenných omietok, povrchová úprava modifikovanými silikátovými farbami COLORSIL M, COLORSIL IN. Penetrácia zvyšuje súdržnosť systému, upravuje nasiakavosť ošetrovaných povrchov a v prípade čisto vápenných omietok pripravuje mostík na ukotvenie finálnej vrstvy. Môže sa použiť aj samostatne na spevnenie povrchu.

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

Silikátová penetrácia FIXASIL M je určená ako základný náter všetkých silikátových povrchov a vápenných omietok, povrchová úprava modifikovanými silikátovými farbami COLORSIL M, COLORSIL IN. Penetrácia zvyšuje súdržnosť systému, upravuje nasiakavosť ošetrovaných povrchov a v prípade čisto vápenných omietok pripravuje mostík na ukotvenie finálnej vrstvy. Môže sa použiť aj samostatne na spevnenie povrchu. Je nevhodný najmä na plasty, nezrelé omietky, omietky obsahujúce soli a syntetické polyméry a biologicky infikované povrchy.
- Riedenie - neriediť! dodané v aplikačnej hodnote!
- Môže sa nanášať valčekom alebo štetcom
- Spotreba je 0,1 - 0,2 l/m2
Príprava substrátu
Podklad musí byť vyzretý (pri nových omietkach cca 4 týždne po dokončení), súdržný, čistý, nemastný, suchý, bez biologického napadnutia a vodorozpustných solí. Podklad nesmie obsahovať syntetické polyméry (napr. pri niektorých typoch maltových zmesí, najmä pri "mokrých" maltách). Dozrievanie možno skontrolovať pomocou pH papierika alebo roztoku fenolftaleínu. Staré nátery silikónových, akrylových alebo polyvinylacetátových farieb sa musia úplne odstrániť a podklad by sa mal nanovo natrieť (zvyšky syntetických polymérov môžu spôsobiť problémy pri aplikácii).Ak podklad obsahuje vo vode rozpustné soli alebo ak máte akékoľvek pochybnosti, odporúčame konzultovať prípravu povrchu s technikmi spoločnosti.
Aplikácia
Natierajte pri teplotách od 5 do 30 °C. Čas schnutia (vytvrdzovania) približne 24 hodín - v závislosti od poveternostných podmienok. Chráňte natretú plochu pred priamym slnečným svetlom a dažďom, kým nezaschne. Nanáša sa len v jednej vrstve.


Poznámka: Dôkladne zakryte všetky nelakované povrchy - zanecháva neodstrániteľné stopy na všetkých silikátových povrchoch (sklo a glazúry na dlaždice)

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: