CARLINE Autošampón s voskom

Kód: 177217 1710698 Zvoľte variant
Neohodnotené
€2,71 €10,36 od €2,71 €2,26 bez DPH €8,63 bez DPH od €2,26 bez DPH
Skladom (4 ks) Skladom u dodávateľa Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Vysoko účinná autoumyváreň, ktorá odstraňuje odolné nečistoty zo všetkých vonkajších častí osobných a nákladných vozidiel. Obsahuje prírodný vosk CARNAUBA, ktorý poskytuje ošetreným povrchom vysoký lesk, ochranu a obnovuje pôvodnú farbu. Ideálna príprava na celý rok. Koncentrát.

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

Vysoko účinná autoumyváreň, ktorá odstraňuje odolné nečistoty zo všetkých vonkajších častí osobných a nákladných vozidiel. Obsahuje prírodný vosk CARNAUBA, ktorý poskytuje ošetreným povrchom vysoký lesk, ochranu a obnovuje pôvodnú farbu. Ideálna príprava na celý rok. Ide o koncentrát v pomere 1:100.
Návod na použitie:
Šampónovanie šampónom Car Wax Shampoo CARLINE by sa malo vykonávať pri teplotách nad 12 °C. Najprv odstráňte mechanické nečistoty, najlepšie pomocou tlakovej vody. Na odstránenie zaschnutého hmyzu môžete použiť odstraňovač hmyzu. Zrieďte šampón na vosk na auto CARLINE teplou vodou podľa stupňa znečistenia v pomere 1:100. Umyte vozidlo šampónom Car Wax CARLINE a potom ho dôkladne opláchnite čistou vodou. Záverečné opláchnutie nevykonávajte tlakovou vodou. Ak chcete zvýšiť lesk, utrite karosériu do sucha kefou z jelenej kože.
Upozornenie: Neumývajte vozidlo na priamom slnku šampónom na autovosk CARLINE! Nenanášajte šampón na vosk do auta CARLINE na horúce povrchy tela.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: