SILCOLOR RENOV renovačná fasádna farba

Kód: 77330 77333 77332 Zvoľte variant
Neohodnotené
€102,74 €27,77 €55,46 od €27,77 €85,62 bez DPH €23,14 bez DPH €46,22 bez DPH od €23,14 bez DPH
Skladom (1 ks) Skladom u dodávateľa Skladom (1 ks) Zvoľte variant
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Silikónová farba SILCOLOR RENOV je renovačná fasádna farba so špeciálnymi výstužnými vláknami, ktoré umožňujú preklenúť statické vlasové trhliny v podklade. Povlak má vysoký účinok proti riasam a plesniam. Farba je určená najmä na obnovu a oživenie povrchov kontaktných zatepľovacích systémov a starých fasád. Odtieň biely

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

Silikónová farba SILCOLOR RENOV je renovačná fasádna farba so špeciálnymi výstužnými vláknami, ktoré umožňujú preklenúť statické vlasové trhliny v podklade. Povlak má vysoký účinok proti riasam a plesniam. Farba je určená najmä na obnovu a oživenie povrchov kontaktných zatepľovacích systémov a starých fasád. Farba má vysokú priľnavosť k podkladu, poskytuje ochranu a farebnú rovnomernosť podkladu, je paropriepustná, vysoko hydrofóbna s nízkou špinivosťou.
- SILCOLOR RENOV je vhodný na renováciu špinavej, zašlej alebo vyblednutej fasády
- Cena je za biely odtieň, možnosť tónovania do odtieňov podľa vašej predstavy! Náš miešací systém STACHEMA dokáže namiešať odtieň z niekoľkých vzoriek. Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať e-mailom alebo prostredníctvom Live Chat, kde vám radi pomôžeme s výberom odtieňa.
- Spotreba je 0,25 - 0,8 kg/m2, normálna spotreba pri prekrytí ETICS je: 0,5 - 0,7 kg/m2
- Balenie 3,5, 7, 14 kg
Ako aplikovať SILCOLOR RENOV?
Príprava povrchu
Ak bol povrch čistenej fasády silne napadnutý plesňou, je nasiaknutý a povrch je narušený trhlinami a prasklinami. V takom prípade sa pred nanesením prvej vrstvy farby nanesie penetračný náter SANATOP Prevent Fix zriedený na aplikačnú hodnotu (pozri pokyny na obale)
Aplikácia
Renovačná silikónová farba sa nanáša v dvoch vrstvách, pričom druhá vrstva sa nanáša po úplnom zaschnutí prvej vrstvy. Náter sa vykonáva štetcom, valčekom alebo striekaním na čistý, suchý a po dezinfekcii SANATOP Likvid Profi, SANATOP Likvid alebo SANATOP Likvid Hobby umytý povrch alebo povrch penetrovaný SANATOP Prevent Fix.
Zvýšenie efektívnosti
Na zvýšenie účinnosti možno do náteru pridať SANATOP Prevent, ako je opísané nižšie.
Dôležité upozornenie - pred aplikáciou akéhokoľvek výrobku na fasádu si pozorne prečítajte pokyny na obale alebo v technickom liste!

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: