GOREPOX EQUAL hrubovrstvý epoxidov náter

Kód: 22002 22003 22005 22010 22022 22023 Zvoľte variant
Neohodnotené
Značka: STACHEMA CZ
€127,19 €244,74 €127,19 €244,74 €141,23 €244,74 od €127,19 €105,99 bez DPH €203,95 bez DPH €105,99 bez DPH €203,95 bez DPH €117,69 bez DPH €203,95 bez DPH od €105,99 bez DPH
Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Skladom u dodávateľa Zvoľte variant
Odtieň
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Vodou riediteľná dvojzložková epoxidová samonivelizačná podlahová hmota na podlahy s normálnym až stredným zaťažením, napr. občianska výstavba, garáže, sklady, priemyselné haly, potravinárske závody. GorepoxEqual sa môže nanášať v hrúbkach 1 - 2 mm. Na mokré betónové podklady sa môžu používať len výrobky GOREPOX.

Detailné informácie

Doručenie do 48 hodín
Doručenie do 48 hodín
na akúkoľvek adresu pri tovare skladom a pri objednaní do 10 hodín v pracovné dni
Neviete si rady?
Neviete si rady?
Volajte 0949 666 331 alebo píšte na eshop@upepanka.sk
Kamenná predajňa na 300m2
Kamenná predajňa na 300m2
Zasielame tovar po celom Slovensku a EÚ

Podrobný popis

Vodou riediteľná dvojzložková epoxidová samonivelizačná podlahová hmota na podlahy s normálnym až stredným zaťažením, napr. občianska výstavba, garáže, sklady, priemyselné haly, potravinárske závody. Gorepox Equal sa môže nanášať v hrúbkach 1 - 2 mm. Pred použitím odporúčame podklad natrieť základným náterom Gorepox. Má nízku úroveň zápachu a neobsahuje prchavé organické zlúčeniny (VOC). Môže sa nanášať na mokré podklady, vyzretý betón, čerstvý betón po 24 hodinách.
POUŽITIE:
Na výrobu chemicky a mechanicky odolných matných paropriepustných bezšvíkových podláh, najmä na betónových podkladoch v interiéri. Hrúbka aplikačnej vrstvy 2-3 mm. Vhodné na bežné civilné a priemyselné zaťaženie. Je paropriepustný a možno ho aplikovať aj na podklady s vysokým obsahom vlhkosti. Použitie materiálu je veľmi jednoduché. Má nízku úroveň zápachu a neobsahuje prchavé organické zlúčeniny (VOC).
PRÍPRAVA POVRCHU:
Betónový podklad musí byť súdržný a zbavený prachu, mastnoty a iných nečistôt. Pred aplikáciou samonivelizačnej liatej podlahovej zmesi GOREPOX EQUAL sa odporúča na betónový povrch naniesť GOREPOX PENETRACE, ktorý spevní podklad a vytlačí vzduch z povrchovej vrstvy. - Penetračnú a samonivelačnú liatu podlahovú hmotu GOREPOX EQUAL možno aplikovať aj na vlhký alebo mokrý podklad, napr. už na čerstvý betón vo veku 24 hodín. - GOREPOX EQUAL možno aplikovať aj na podlahy s keramickou dlažbou, pričom sa však kopíruje charakter dlažby, t. j. spoje sú zreteľne viditeľné. Pred vyliatím podlahy sa musia dlaždice vytrieť, odmastiť a zdrsniť. - Teplota podkladu: od 15 °C. - Nevytvrdnutú skladbu možno z povrchu zmyť vodou.
APLIKÁCIA: hmotnostný pomer zložky A : zložky B 100 : 11
SPOTREBA: 0,8-0,4 m2 z 1 kg zmesi, t. j. spotreba 2,4-3,6 kg/m2 (pri suchej hrúbke 2-3 mm)
NÁSTROJE NA APLIKÁCIU - murárska stierka na stavebné materiály - odvzdušňovací valček
REPRODUKCIA
Príprava zmesi: Optimálna teplota oboch zložiek pred spracovaním je 20 ± 5 °C. Zložka A sa najprv dôkladne premieša, aby sa všetky usadené plnivá dostali na hladinu. Do zložky A pridajte zložku B bez zvyšku a dôkladne miešajte aspoň 2-3 minúty, kým sa nevytvorí homogénna viskózna kvapalina. Na miešanie by sa mala používať elektrická vŕtačka s miešadlom (najlepšie s pomalými otáčkami) s vrtuľovým miešadlom, ručné miešanie nie je dostatočné. Pri miešaní podľa možnosti obmedzte množstvo vzduchu primiešaného do zmesi. Pred aplikáciou zrieďte vytvrdnutú zmes vodou v množstve 1-5 % hmotnosti vytvrdnutej zmesi. Vodu dokonale vmiešajte do stuhnutej zmesi pomocou elektrickej vŕtačky a miešadla. Ak spracúvate viacero balení, udržiavajte konštantný pomer riedenia, aby ste sa vyhli možnosti drobných odchýlok odtieňov v nerovnomerne zriedených zmesiach.
Spracovateľnosť: 20-30 minút Odporúčaná najnižšia teplota spracovania: 15 °C Preťažiteľnosť: 24 hodín pri 20 °C Vytvrdzovanie na chôdzu: 24 hodín pri 20 °C Úplné vytvrdnutie: 5-7 dní pri 20 °C Až po tomto čase môže byť podlaha vystavená plnému prevádzkovému zaťaženiu. Pokládka samonivelizačnej liatej podlahy: betónový podklad musí byť súdržný, bez mastnoty a iných nesúdržných častí. Vytvrdnutú a zriedenú zmes nalejte na betónovú podlahu a rozotrite ju hladidlom na hrúbku 2-3 mm. Do 10 minút po vyliatí a nanesení odstráňte vzduch pomocou odfukovacieho valca. Podľa potreby používajte špeciálne topánky na podpätku.
Maximálna hrúbka jednej vrstvy samonivelačnej podlahy GOREPOX EQUAL je 3 mm. Nikdy nenanášajte GOREPOX EQUAL v hrubších vrstvách, celá aplikácia môže zlyhať! Výsledný vzhľad: matný, pre efektný vzhľad a jednotný odtieň odporúčame povrchovú úpravu GOREPOX M/G alebo lakovanie GOREPOX CLEAR M/G.
Údržba: povrch ošetrený náterovým systémom GOREPOX umývajte napr. len pramenitou vodou. Vyhnite sa čistiacim prostriedkom obsahujúcim organické a/alebo anorganické kyseliny (octová, mravčia, chlorovodíková, ...) a prostriedkom obsahujúcim abrazíva, môže dôjsť k zmene farby a možnému narušeniu laku.
UPOZORNENIE: V prípade tónovaných variantov sa odtiene nemusia zhodovať s potretou verziou výrobku. Pri použití rovnakej šarže, tónovanej alebo pretretej verzie výrobku je zaručený rovnaký farebný odtieň. Pred aplikáciou odporúčame zmiešať farby rôznych šarží vo väčšej nádobe.
NÁTEROVÝ SYSTÉM Odporúčané zloženie náterového systému na betón:
- Penetrácia GOREPOX PENETRACE, technologická prestávka 6 hodín. -
- Podlaha GOREPOX EQUAL, technologická prestávka 24 hodín. - Farba GOREPOX M/G alebo transparentný lak GOREPOX CLEAR M/G.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: